©2020 Sykurs Trøndelag

DELIA IORGA

Instruktør

Sykurs i Trøndelag er holdt av instruktør Delia Iorga, rumensk klesdesigner og Burda Style-sertifisert lærer, med mange års sy erfaring. 

« Jeg startet min første bedrift i 2005, et studio der jeg designet brudeklær. Men det aller første plagget jeg laget var en kjole jeg sydde til meg selv da jeg var 12 år. Det å sy ble min store lidenskap i livet. Jeg har nok arvet det fra min talentfulle mor som pleide å sy for hele familien vår og til hjemmet.


Som barn syntes jeg å sy var veldig morsomt, og ganske praktisk. På den tiden hadde vi veldig lite å velge mellom, det var få og kjedelige klesbutikker, og det å være i stand til å sy sine egne unike klær var høyt verdsatt. Med tiden oppdaget jeg at denne sy gleden i meg er mer enn bare en hobby, det er en del av meg og en livsstil.


Jeg har designet og sydd i mange år, og kan fremdeles ikke få nok! Jeg opplever at sydeverdenen er enorm, så kompleks og så magisk! Jeg er fortsatt overrasket over å se hva man kan gjøre med et stykke stoff, en symaskin, tråd og noen nåler ! Det imponerer meg hver gang.

 For å få til dette trenger man litt tid til å trene, litt kreativitet og riktig veiledning - og det er her jeg kommer for å hjelpe deg. Hovedmålet mitt er senke terskelen og legge til rette for at folk kan få oppdage gleden ved å skape noe personlig, unikt og praktisk.


Jeg skreddersyr alle sykursene slik at de er tilgjengelige for alle, uansett alder, erfaring eller budsjett – dvs. alt kan tilpasses deg og dine behov. I tiden vi har sammen, vil jeg dele mange tips og triks for å gjøre syingen enklere og raskere. I tillegg ønsker jeg å lære bort profesjonelle teknikker som hjelper deg å sy som en profesjonell. Du vil også få vakre mønstre til eget bruk i etterkant av kurset.


Jeg håper du ønsker å gi det en sjanse ved å tillate deg selv å prøve. Du vil bli overrasket over hvor talentfull og full av kreativitet du kan være!


Jeg ser frem til at vi sammen kan skape magi med symaskinene.»